Ota yhteyttä

Jalkapallohalli

 

Kesällä 2021 valmistunut jalkapallohalli on huippumoderni, energiatehokas ja turvallinen ylipainehallikokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan harjoittelusta turnauskäyttöön. Ylipainehallin koko on 120 m x 80 m ja sen päähän on integroitu noin 400 neliömetriä sosiaalitiloja neljälle joukkueelle, erotuomareille ja kioskikäyttöön. Lisäksi halli sisältää tarvittavat tekniset tilat modernille koneistolle ja muille järjestelmille sekä huoltotunnelin otteluiden, tapahtumien ja huollon järjestämiseen.

Hallin jalkapallokenttä on korkeimman FIFA Quality Pro -luokituksen täyttävä ympäristöystävällisellä Bioflex-täyttöaineella ja alapuolisella joustolla varustettu Saltex MTRX 35 PRF BFX -tekonurmi. Pelikentän koko 66 m x 105 m tarjoaa huippuolosuhteet kaikille sarjatasoille. Kentän vierellä on runsaasti tilaa lämmittelyyn ja katsomoille.

Pukuhuonetilat on sijoitettu hallin pysäköintipaikan puoleiseen päätyyn. Hallin mainittava ominaisuus on laaja kattoikkuna, joka tuo sisälle suuren määrän luonnonvaloa . Kangasrakenteen valintojen lisäksi halli sisältää portaattomasti säätyvän Dali-standardiin perustuvan energiatehokkaan LED-matriisivalaistuksen.

Hallin paineentuoton ja lämmityksen energiatehokkuuteen on panostettu vahvasti. Seinärakenteessa on tämän hetken tehokkain ilmalla toteutettu kaksoiskalvorakenne, joka minimoi ilman liikkumattomuuden rakenteessa ja parantaa sen eristävyyttä vaihtelevissa olosuhteissa. Halli on etäkäytettävissä ja ylipainehallin turva- ja evakuointijärjestelmät ovat moniportaiset ja monipuoliset tarjoten turvalliset ja terveelliset harjoitusolosuhteet.

Varaustilanne

Varaa tila

0447945203 (pvm/mpm)

Käyntiosoite
Raviradantie 24 C
50100 MIKKELI
Palvelupaikka kartalla
Näytä reitti tänne