Ennakkoäänestys on päättynyt – lähes kolmasosa äänioikeutetuista mikkeliläisistä äänesti ennakkoon

Torin ennakkoäänestyspaikka.

Kuntavaalien ennakkoäänestys päättyi tiistaina 8.6. Mikkelissä ennakkoäänestämässä kävi 32,5 % äänioikeutetuista, eli äänensä antoi ennakkoon 14 131 mikkeliläistä. Koko Suomen ennakkoäänestysprosentti oli kuntavaaleissa 33,0 %. Äänestää voi vielä varsinaisena vaalipäivänä, joka on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalipäivänä voi äänestää ainoastaan oman äänestysalueensa äänestyspaikassa, joka on mainittu äänioikeutetulle postitse saapuneessa äänioikeusilmoituksessa. Vaalipäivän äänestysaika on kello 9-20. Mikkeli on jaettu 21 äänestysalueeseen.

Lue lisää kuntavaaleista: www.mikkeli.fi/kuntavaalit2021.

Kuvassa Mikkelin Hallitustorin ennakkoäänestyspaikkana toiminut teltta.