Joulukausi avataan Mikkelissä lauantaina 27. marraskuuta

Joulusukkia.

Joulukausi aloitetaan Mikkelissä lauantaina 27.11. Järjestelyistä vastaavat Mikke ry ja Lions Club Savon Jouset.

Joulukulkue lähtee Mikkelin tuomiokirkon portailta kello 12. Kulkueen reitti etenee Hallituskatua pitkin Maaherrankadulle ja aina Raatihuoneenkadun viereen torin esiintymislavan edustalle. Joulutervehdyksen puhuu kaupunginjohtaja Timo Halonen. Nuorkauppakamari julkistaa tilaisuudessa Vuoden mikkeliläinen -palkinnon saajan.

Lisäksi ohjelmassa on muun muassa musiikkia, Tiernapojat ja jouluista tunnelmaa. Unohtamatta tietenkään itse joulupukkia! 

Kaupunki tarjoaa tapahtuman ajaksi ilmaisen kadunvarsipysäköinnin keskusta-alueella.

Joulunavaustilaisuudella on pitkät perinteet Mikkelissä. Lions Club järjesti ensimmäisen joulunavauksen vuonna 1975, tuolloin nimellä Joulukadun avajaiset. Joulutori on tänä vuonna Kirkkopuistossa 8.12. alkaen.