Essoten Santeri Seppälää esitetään Etelä-Savon hyvinvointialuejohtajaksi

Santeri Seppälä.

Etelä-Savon hyvinvointialueen aluehallitus on päättänyt esittää hyvinvointialuejohtajan virkaan Essoten terveyspalvelujen johtajaa Santeri Seppälää.

Hakeneista kahdeksasta henkilöstä haastateltiin viisi. Hakemusasiakirjojen ja haastattelujen perusteella heistä henkilöarviointiin lähetettiin kolme hakijaa: Seppo Lokka, Santeri Seppälä ja Sami Sipilä.

Kokouksessaan aluehallitus sai raportin henkilöarvioinnista, jonka oli toteuttanut konsulttitoimisto Eezy Personnel.

− Aluehallitus esittää hyvinvointialuejohtajaksi Santeri Seppälää. Hallitus äänesti ehdokkaasta, ja äänestyksessä Seppälä sai kymmenen ääntä ja Seppo Lokka kolme ääntä, aluehallituksen puheenjohtaja Heikki Laukkanen kertoo.

Aluevaltuusto kokoontuu 16.5. alkavalla viikolla tekemään lopullisen valinnan henkilöstä.

Tamperelaislähtöinen ja vuonna 1987 syntynyt Seppälä on erikoislääkäri. Terveyspalvelujen johtajana hän on työskennellyt vuodesta 2019 lähtien. Mikkelin kaupunki palkitsi Seppälän Pro Mikkeli -mitalilla joulukuussa 2020 onnistuneista koronatoimenpiteistä ja terveyspalvelujen kehittämisestä Etelä-Savossa.