Laiturilla-seminaarissa puhutaan tänä vuonna kestävän vapaa-ajan asumisen kehittämisestä

Järvimaisema.

Laiturilla-seminaari kokoaa jälleen vapaa-ajan asumisen ja monipaikkaisuuden asiantuntijat, sidosryhmät, päättäjät, vapaa-ajanasukkaat ym. yhteen kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja keskustelemaan siitä, miten kestävää vapaa-ajan asumista kehitetään yhdessä. 

Laiturilla-seminaari järjestetään Konserttitalo Mikaelissa (os. Sointukatu 1) perjantaina 17.6.2022 klo 9–15. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille vapaa-ajan asumisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Tilaisuus myös striimataan.

Seminaarin järjestää Etelä-Savo monipaikkaisen asumisen edelläkävijäksi -hanke, jota rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto EAKRrahastosta.
 
Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täällä. Ilmoittautua voi 12.6.2022 saakka.