Farmari 2022 -maatalousnäyttely Mikkelissä 30.6.-2.7.2022

Farmari 2022 on ainutlaatuinen maa- ja metsätalouden sekä maaseudun suurkatselmus, jossa alan ammattilaiset ja kuluttajat kohtaavat.

Kalevankankaalle rakennettu tapahtuma-alue on laaja, ja tarjoaa elämyksiä ja nähtävää koko perheelle. Kotieläinosastolla pääsee ihastelemaan erilaisia eläimiä, konekentällä puolestaan esitellään maatalouden työkoneita. Alueelta löytyy myös laaja metsä-, energia- ja eräosasto, joka tarjoaa tietoa esimerkiksi lämmitysjärjestelmistä ja puurakentamisesta, luonnossa liikkumisen teemoja unohtamatta. 

Saimaa Stadiumista löytyvät Farmarin sisäosastot, joissa teemoina ovat muun muassa kädentaidot ja lähiruoka. Alueelta löytyy myös useita ohjelmalavoja niin sisältä kuin ulkoakin. Lavojen ohjelmatarjonta vaihtelee jokaisena tapahtumapäivänä, ja on sopiva sekoitus viihdettä ja asiapitoista ohjelmaa. 

Mikkelin kaupunki on messuilla osastolla V240 yhdessä muun muassa ympäristökuntien kanssa. Tervetuloa moikkaamaan!

Farmari 2022 -maatalousnäyttelyn aukioloajat

  • Torstaina 30.6. klo 10-18
  • Perjantaina 1.7. klo 10-18
  • Lauantaina 2.7. klo 10-17

 

Pääsyliput voi ostaa joko etukäteen tai portilta. Etukäteen ostettu Farmari- pääsylippu toimii bussilippuna messujen ajan kaikilla Mikkelin Waltti-liikenteen vyöhykkeillä. Lue lisää tapahtuma- ja bussilippuyhdistelmästä tästä uutisesta

Lisätietoja tapahtumasta: farmari.net (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Kuva: Pihla Liukkonen