Muutoksia Mikkelin seutukirjaston aukioloajoissa kevätkaudella 2023

Kirjaston hyllyjä.

Lähi- ja seutukirjastojen omatoimipalveluaikaa lisätään aamusta yhdellä tunnilla. Kirjastoihin pääsee jatkossa asioimaan viikon jokaisena päivänä jo klo 8 alkaen. Omatoimisen käytön aikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa, mutta tiloja valvotaan teknisesti muun muassa kameroin. Omatoimiajalla asiakas pääsee sisään omalla kirjastokortilla ja tunnusluvulla, joka on sama kuin verkkokirjaston pin-koodi.  Omatoimiaikana voi lainata, palauttaa, käyttää asiakastietokoneita, lukea lehtiä ja vaikkapa työskennellä tai kokoustaa.

Pääkirjaston aukioloajat säilyvät ennallaan (ma-to 9-20, pe 9-18, la 9-15).

Otavan kirjastossa on jatkossa henkilökunta paikalla vain tiistaisin klo 11–17. Suomenniemen kirjastossa palveluaika on perjantaisin klo 10–16. Muut ajat kirjastot palvelevat omatoimena (ma-su klo 8–20).

Anttolan kirjastossa on henkilökunta paikalla kolmena päivänä, ma klo 13–19, ti ja to klo 10–16, muut ajat Anttolassa voi asioida omatoimisesti (ma-su klo 8-20).

Kaikki kevään aukioloajat näet seutukirjaston verkkosivuilta.

Loppiaisena pääkirjasto on kiinni ja to 5.1. palvelemme pääkirjastossa ja niissä kirjastoissa, joissa on palvelupäivä klo 10–16. Omatoimikirjastossa voi asioida klo 8–20.