Markkinointisuunnittelijan hakuaika päättyy 20.1.2023

markkinointikuva

Mikkelin kaupunki vahvistaa markkinointiresurssiaan palkkaamalla markkinointisuunnittelijan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 20.1.2023 kello 15.

Markkinointisuunnittelijan työtehtävän keskiössä on Mikkelin kaupungin asukasmarkkinointi, jota toteutetaan olemassa olevan suunnitelman mukaisesti yhdessä muun viestintätiimin, kaupungin eri yksiköiden, konserniyhtiöiden ja partnerina toimivien markkinointitoimistojen kanssa. Suunnitelmaan on nostettu toimenpiteiksi muun muassa Mikkelin esittelytilaisuudet, sähköisten työkalujen hyödyntäminen sekä tietojen yhdistäminen erilaisiksi esittelyaineistoiksi. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii tekevien käsien lisäksi idearikkautta ja yhteistyötaitoja.  

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään 2 vuotta työkokemusta markkinoinnin asiantuntijatehtävissä.

Työtehtävä sijoittuu kaupungin viestintätiimiin, joka huolehtii kaupungin markkinoinnin lisäksi myös muun muassa kaupungin verkkosivuista sekä sosiaalisen median kanavien sisällöistä. Viestintätiimin tekemän työn vaikuttavuutta voidaan parantaa digimarkkinoinnin keinoin, siksi arvostamme, mikäli valittavalla henkilöllä on syvempää osaamista mainostamisesta sosiaalisessa mediassa, digimarkkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisesta tai vaikka Google-optimoinnista.

Muita tehtävässä hyödyllisiä taitoja ovat muun muassa ymmärrys kuntamarkkinoinnista sekä tapahtumatuotannosta. Merkittävin vuosittainen kaupungin viestintätiimin toteuttama tapahtuma on kaupungin syntymäpäivät maaliskuussa. Viime vuosien synttäritapahtumista eniten huomioita sai vuonna 2020 järjestetyt Synttärisaunat, jotka toteutettiin kaiken kansan iloksi Mikkelin torilla. Tapahtuma sai valtakunnallista näkyvyyttä ja se palkittiin myös kunniamaininnalla valtakunnallisessa kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa. Tällaista haluaisimme kaupunkiimme lisää!

Graafinen suunnittelu ei ole uuden markkinointisuunnittelijan päätehtäviä, siksi graafisen suunnittelun taidot katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Graafisen suunnittelun työtä kaupungissa tekee viestintäkoordinaattorin lisäksi taitavat mainostoimistokumppanit.

Oletko sinä siis hakemamme markkinointisuunnittelija? Haku monipuoliseen tehtävään kuntamarkkinoinnin näköalapaikalle päättyy perjantaina 20.1.2023 klo 15. Tutustu hakuilmoitukseen tästä linkistä.