Vastaa nettikyselyyn Mikkelin liikuntapalveluiden kehittämiseksi

Ihminen ja koira järven jäällä talvella.

Maaliskuun aikana 13 kuntaa eri puolilla Suomea toteuttaa yhteistä verkkokyselyä. Myös Mikkelin kaupunki on mukana kyselyssä. Kyselyn tavoitteena on kerätä tietoa aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuksista sekä näkemyksiä ja kehittämistoiveita liikuntapalveluihin liittyen. Yhteisen kyselyn kautta saadaan laajempi ja paremmin vertailukelpoinen aineisto jokaisen osallistuvan kunnan liikuntapalveluiden hyödynnettäväksi.

– Toivomme, että mahdollisimman moni 18 vuotta täyttänyt mikkeliläinen vastaa kyselyymme. Saamme sen kautta arvokasta tietoa käyttöömme liikuntapaikkojen ja palveluiden kehittämiseksi. Kysely on tehty myös varsin helposti vastattavaksi, toteaa liikuntapäällikkö Tiina Juhola.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan uimahallilippuja ja palkintoja. Kyselyn vastaamisaika päättyy sunnuntaina 2.4.

LINKKI KYSELYYN

Kuva: Jonne Vaahtera