Mikkelin Musiikkijuhlien 2024 liput ovat nyt myynnissä – Avajaiskonsertissa soi Beethovenin yhdeksäs sinfonia

Erkki Lasonpalo.

Vuoden 2023 Mikkelin Musiikkijuhlat on vietetty, ja festivaali on suunnannut katseen jo ensi vuoteen. Kesällä 2024 Mikkelissä juhlistetaan eurooppalaisia arvoja. Ja mikä olisi sopivampaa kuin avajaiskonsertissa esitettävä Beethovenin yhdeksäs sinfonia, jonka loppuosa tunnetaan nimeltä Oodi ilolle.

Musiikkijuhlien pääkonsertit on julkaistu ja lipunmyynti on avautunut. Mikkelin Musiikkijuhlilla kuullaan muun muassa Lontoon Philharmonian konsertteja johtajanaan Santtu-Matias Rouvali ja Ville Matvejeff, Sinfoniaorkesteri Vivon konsertti solistina Lilja Haatainen ja johtajana Erkki Lasonpalo sekä Waltteri Torikan ja Mikkelin kaupunginorkesterin kirkkokonsertti, jonka liput tulevat myyntiin hieman myöhemmin.

Lisätiedot ja linkki lipun ostamiseen Mikkelin Musiikkijuhlien nettisivuilla.

Kuva: Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja, kapellimestari Erkki Lasonpalo harjoituksissa (Laura Luostarinen).