Ohjaamo Olkkarin talousneuvola palaa kesätauolta elokuussa

Seteleitä.

Talousneuvolassa pääsee keskustelemaan talous- ja velka-asioista anonyymisti ilman ajanvarausta. Talousneuvolaan voi tulla yksin tai yhdessä oman työntekijän tai tukihenkilön kanssa.

Talousneuvolasta kaiken ikäiset henkilöt saavat apua talouden haasteisiin ja tarvittaessa monen eri alan asiantuntijan neuvot ja ohjeet yhdellä käynnillä, ilman ajanvarausta. Paikalla neuvoja antavat talous- ja velkaneuvoja, ulosoton asiantuntija, sosiaaliohjaaja sekä Kelan palveluasiantuntija. Talousneuvolan palvelu on maksutonta. Palvelun tuottaa Etelä-Savon hyvinvointialue Ohjaamo Olkkarilla osoitteessa Savilahdenkatu 24.

Talousneuvola Ohjaamo Olkkarilla kello 12–15

  • tiistaina 29.8.
  • tiistaina 3.10.
  • tiistaina 31.10.
  • tiistaina 28.11.
  • perjantaina 15.12.