Sydämessä soi -musiikkitapahtumassa 5.3. soitetaan tunnettujen mikkeliläisten suosikkibiisejä

Mikrofoni. Taustalla valoja.

Teatteriravintola Ilossa järjestetään Sydämessä soi -musiikkitapahtuma tiistaina 5.3. kello 18. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumassa kuullaan tunnettujen mikkeliläisten rakkaita lauluja paikallisten soittajien soittamana. Kyseessä on yksi kaupungin synttäriviikon tapahtumista, joka on saanut tukea synttärikumppanuuksille varatusta määrärahasta.

Illan vieraat ovat Mikkelin kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, muotoilija ja yrittäjä Pauliina Rundgren, Mikkelin teatterin johtaja Pekka Laasonen, valokuvaajamestari Pihla Liukkonen, Dom Mikkelin yrittäjä Juha Parkkinen ja koulutus- ja valmennuspäällikkö sekä Koko Suomi leipoo -ohjelman tuomari Juliana Hokkanen. Osaatko jo arvata, mitkä toivebiisit juuri he haluavat tässä tapahtumassa kuulla ja miksi?

Sydämessä soi -illan musiikista vastaavat Tuuli Anikari (laulu), Elisa Suominen (laulu ja piano), Pia Kontio (viulu), Matti Pasanen (kitara), Jukka Matilainen (basso) ja Niko Takala (rummut). 

Teatteriravintola Ilo loihtii herkullisia tapas-annoksia, juustolajitelmia sekä suklaakuorrutettuja mansikoita. Baarista saa ostaa myös helmeileviä juomia. 

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Elisa Suominen, Teatteriravintola Ilo sekä Mikkelin kaupunki. Tapahtuma on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Ovet avautuvat tuntia ennen tapahtuman alkua eli kello 17.

Linkki: Tapahtuma Facebookissa