Sähköiset menopelit valtaavat Mikkelin sataman lauantaina 18.5.

Ilmakuva Mikkelin satamasta kesällä.

Mikkelistä on tullut nopealla aikataululla sähköisen kevyen liikkumisen edelläkävijäkaupunki. Lauantaina 18.5. Mikkeliin perustetun maan ensimmäisen ja ainoan sähköisen kevyen liikenteen kehitysklusterin osaajayritykset esittelevät tuotteitaan.

Tapahtumassa yleisö voi tutustua yrityksiin ja myös testata osaa tuotteista. Mukana menossa on myös Mökkiradio, joka on Suomen ensimmäinen aito paikallisradioasema mökkipaikkakunnille. Tilaisuuden juontaa Joanna Kuvaja, musiikista vastaa Saimaan Viihdepalvelut. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa mikkelinyt.fi. Muista myös lauantain toritapahtuma, jonka tiimellyksestä pääset kätevästi jatkamaan päivää satamassa. Lisätietoja osoitteessa mikkelinyt.fi.

Sähköinen liikkuminen maalla, ilmassa, vedessä -tapahtumassa esitellään kattavasti ja monipuolisesti sähköisen liikkumisen välineitä kuten esimerkiksi drooneja, pyöriä, autoja, veneitä, potkulautoja, vesijettejä sekä lumiskuutteja, joista osaa on myös mahdollisuus testata ja koeajaa. Luvassa on lisäksi runsaasti viihdyttävää ohjelmaa lauantaina kello 13 alkaen 18.5. Mikkelin satamassa.

Tapahtuman järjestää Mikkelin kehitysyhtiö Miksein hallinnoima Etelä-Savon sähköisen liikkumisen klusteri -hanke. Hanketta osarahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ely-keskus.

Kuva: Mikko Kankainen