Ota yhteyttä

Laskutusosoitteet

Laskutusohjeet

Vastaanotamme ensisijaisesti verkkolaskuja. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Laskussa tulee olla tilaajan nimi, sähköpostiosoite, mille kustannuspaikalle ja/tai hankkeelle lasku kuuluu tai muu tilaajan antama tunnus, jonka perusteella lasku voidaan ohjata oikeaan yksikköön tarkastusta varten. Ostolaskumme ja niiden kierrätyspalvelu hoidetaan Meidän IT- ja talous Oy:n toimesta.

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Toimittajaportaali  

Basware Oyj ylläpitää toimittajille maksutonta palvelua, jonka avulla voi lähettää sähköisiä laskuja. Portaali on tarkoitettu esimerkiksi toimittajille, joilla vähän laskuja tai ei erillistä laskutusjärjestelmää.

Tunnuksien luonti toimittajaportaaliin       

Kirjaudu sisään toimittajaportaaliin     

Toimittajaportaalin käyttöohje (pdf-tiedosto)  

Toimittajaportaalin käyttötuki: p. 0600 97373 (3 €/min + pvm). Voit myös lähettää tukipyynnön tällä lomakkeella

Laskutusosoite verkkolaskuille

Verkkolaskuosoite
003701651163

Verkkolaskuoperaattori
Basware Oyj                    

Operaattorin välittäjätunnus
BAWCFI22

Laskutusosoite paperilaskuille (käytetään vain mikäli laskua ei voida toimittaa verkkolaskuna)

Mikkelin kaupunki
PL 1043
00026 BASWARE

tai sähköpostiosoite laskujen skannauspalveluun: mikkeli(at)bscs.basware.com

Huom! Skannauspalveluun lähetetään vain ostolaskuja, eikä osoitetta saa käyttää muun postin osalta tai tavaran toimitusosoitteena. Kukin lasku liitteineen lähetetään omana tiedostonaan.