Palvelut

Waltti-nettikauppa

Waltin verkkokauppa 24h https://kauppa.waltti.fi

Päivitys 20.12.2021
Opiskelija voi päivittää opintopolkutunnistautumisen käyttäjänä Waltti-kortin asiakasryhmän opiskelijaksi! Opiskelija voi nyt siis päivittää matkatilinsä itse ”opiskelijakortiksi” kaupassa: https://kauppa.waltti.fi/fi/users/account/ ja ostaa opiskelijan kausituotteita. Säännöt
sivun lopussa 

Arvon osalta opiskelijan tulee edelleen asioida palvelupisteessä, eli jotta voit maksaa bussissa arvolla opiskelijan arvolipun, tulee kortin asiakasryhmä edelleen päivittää ”opiskelijaksi” palvelupisteessä. 

Nettikaupassa asioidessaan on huomioitava oman kortin liikennöintialue: Mikkeli (Mikkelin kaupungin kortit)
Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita. Kaupasta voi ostaa uusia matkakortti-pohjia.
Waltti-kaupassa kortin lataaminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella on vaivatonta ja yksinkertaista.
Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:
a) ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.
b) rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.
Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi sekä ruotsin että englanninkielisenä.

Waltti-nettipalvelussa ei peritä palvelumaksuja. Mikkelin kaupungin korttimaksu nettikaupassa on edelleen 0€

Mikkelin Waltti-nettikaupan käyttäjän ohje .

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja uniikki, eikä sitä tietoturvasyistä pysty vaihtamaan. Käyttäjätunnus on siis syytä pitää tallessa. Vinkki: Käyttäjätunnus löytyy rekisteröintiviestistä, sekä aina myös ostoksen jälkeen lähetetystä sähköpostivahvistuksesta.

Matkakortti liittyy aina yhteen liikennöintialueeseen, vaikka matkakorttia voikin käyttää useamman alueen joukkoliikenteessä.