Mikkelin kaupungin kesätyöhaku loppuu 28.2.

Kukka.

Mikkelin kaupungin kesätyöhaku on käynnissä 28. helmikuuta saakka.

Mikkelin kaupunki palkkaa kesätöihin vähintään 15 vuotta täyttäneitä, mikkeliläisiä koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita) ja tietyissä tehtävissä ammattikorkeakoululaisia ja yliopisto-opiskelijoita. Kesätyöntekijän palvelussuhde on pääsääntöisesti yhden kuukauden mittainen.

Kaupungin kesätyötä haetaan Kuntarekryssä. Lisätiedot ja ohjeet on koottu kaupungin kesätyösivulle.

Kesätyöpaikkojen lisäksi haettavana on kesätyöseteleitä, joiden hakuaika on 31.5. saakka. Kesätyöseteleitä on jaossa rajoitettu määrä. Setelin tarkoituksena on helpottaa nuorten työllistymistä paikallisiin yrityksiin, yhdistyksiin, järjestöihin ja säätiöihin. Linkki: Lisätietoa kesätyösetelistä.