Palvelut

Tiedotteet

MobilePay lanseeraa uuden sovelluksen 23.1. – tämä on hyvä ottaa huomioon, jos olet aikeissa maksaa matkalipun MobilePaylla tiistaiaamuna!

Mikkelin liikennealue ja lipputuotteet 1.6.2021 alkaen:
Mikkelin kaupungin Waltti-alue laajenee Kangasnemelle, Hirvensalmelle, Puumalaan ja Juvalle. Yhteysväleillä Mikkeli – Kangasniemi, Mikkeli-Hirvensalmi-Kuitula, Mikkeli-Puumala ja Mikkeli-Juva-Kaskii liput ovat käytössä. Mikkelin Waltti-vyöhykkeet ovat A-G. Hirvensalmi sijaitsee vyöhykkeellä D, Juva ja Kangasniemi vyöhykkeellä E ja Puumala vyöhykkeellä G. Lipputuotevalikoima laajenee kattamaan lähes kaikki Mikkelin kaupungin liput. Hinnat ovat hieman nykyisiä ELY-keskuksen lippuja edullisemmat. Erityisesti nuoriso-, seniori- ja opiskelijahinnoittelun ansiosta näiden ryhmien matkustaminen on edullista. Juvan ja Kangasniemen suunnalla on myös runsaasti ns. markkinaehtoista liikennettä, joihin Waltti-liput eivät kelpaa.

Lataa Waltti-kortti, osta mobiililippu tai osta kertaliput sujuvasti Waltti-itsepalveluautomaatilta.
Joukkoliikenteen lippuautomaatiti löydät Mikkelin pääkirjaston aulassa ja kauppakeskus Stellan aulassa. Automaatilla voit – ladata Mikkelin kaupugin kausilippuja – ladata arvoa Waltti-kortillesi – ostaa aikuisen ja lasten kertalippuja. Maksuvälineenä käy pankki- tai luottokortti, ei käteismaksua. Automaatista ei voi ostaa Pohjois-Savon Ely-keskuksen lipputuotteita.