Palvelut

Tiedotteet

Suojaa itsesi ja muut kanssamatkustajat tartunnalta käyttämällä nenä-suusuojainta (maskia) joukkoliikennematkalla! Koronavirustartuntojen leviämistä tulee estää joukkoliikenteessä. Käytä nenä-suusuojainta kaupungin sisäisessä liikenteessä, käytä kun matka suuntautuu maakunnan rajojen ulkopuolelle, käytä kun olet matkalla koronavirustestiin tai pois sieltä.
Käytettyä suojainta ei saa jättää bussin sisällä olevaan roskakoriin, vaan hävitä käytetty maski laittamalla ulkotilojen yleisiin roskakoreihin tai kotiroskikseen! Matkustajat noudattavat huolellisesti yleisiä hygieniakäytäntöjä. Lisäksi matkustajien on syytä välttää ylimääräistä käteisen maksutavan käyttöä. Käytettävissä ovat paikallisliikenteen mobiililippu, waltti-itsepalveluautomaateilta saatava kertalippu sekä waltti-matkakortti.

Mikkelin liikennealue ja lipputuotteet 1.6.2021 alkaen:
Mikkelin kaupungin Waltti-alue laajenee Kangasnemelle, Hirvensalmelle, Puumalaan ja Juvalle. Yhteysväleillä Mikkeli – Kangasniemi, Mikkeli-Hirvensalmi-Kuitula, Mikkeli-Puumala ja Mikkeli-Juva-Kaskii liput ovat käytössä. Mikkelin Waltti-vyöhykkeet ovat A-G. Hirvensalmi sijaitsee vyöhykkeellä D, Juva ja Kangasniemi vyöhykkeellä E ja Puumala vyöhykkeellä G. Lipputuotevalikoima laajenee kattamaan lähes kaikki Mikkelin kaupungin liput. Hinnat ovat hieman nykyisiä ELY-keskuksen lippuja edullisemmat. Erityisesti nuoriso-, seniori- ja opiskelijahinnoittelun ansiosta näiden ryhmien matkustaminen on edullista. 
Juvan ja Kangasniemen suunnalla on myös runsaasti ns. markkinaehtoista liikennettä, joihin Waltti-liput eivät kelpaa.
 


Lataa Waltti-kortti tai osta kertaliput sujuvasti Waltti-itsepalveluautomaatilta.
Joukkoliikenteen lippuautomaatiti löydät Mikkelin pääkirjaston aulassa ja kauppakeskus Stellan aulassa. Automaatilla voit – ladata Mikkelin kaupugin kausilippuja – ladata arvoa Waltti-kortillesi – ostaa aikuisen ja lasten kertalippuja. Maksuvälineenä käy pankki- tai luottokortti, ei käteismaksua. Automaatista ei voi ostaa Pohjois-Savon Ely-keskuksen lipputuotteita.