Eläinlääkäripäivystys

Mikkelin seudun eläinlääkäripäivystys kattaa Hirvensalmen, Mikkelin, Mäntyharjun ja Pertunmaan alueet. Alueen eläinlääkäripäivystys on yhteinen sekä tuotanto- että pieneläimille. Huom. Kangasniemen kunnan alueella eriytetty tuotanto- ja pieneläinten päivystys on järjestetty yhteistyössä Jyväskylän kanssa.

Eläinlääkäripäivystys toimii virka-ajan ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin ympärivuorokautisesti. Päivystys on tarkoitettu kiireellistä ja välitöntä hoitoa vaativia sairaustapauksia varten.

Toimintaohjeet

Soita eläinlääkärille päivystysnumeroon akuutissa tapauksessa. Mikäli puhelu siirtyy vastaajaan, jätä viesti, jossa kerrot nimesi, puhelinnumerosi ja mitä asia koskee. Eläinlääkäri on yhteydessä sinuun vapauduttuaan toimenpiteistään.

_______________________________________________

ELÄINLÄÄKÄRIPÄIVYSTYS virka-ajan ulkopuolella

Mikkeli, Mäntyharju, Hirvensalmi ja Pertunmaa

Päivystysnumero 0600 13436
Arkisin klo 15.00-8.00 sekä
Viikonloppuisin pe klo 15.00 – ma klo 8.00
Puhelun hinta klo 22-8 3,02 €/min, muuna aikana 1,51 €/min

Kangasniemi

Kangasniemen eläinlääkäripäivystys on järjestetty osana Keski-Suomen eläinlääkäripäivystystä arkisin klo 16:00-8:00, viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Pieneläinpäivystys numerossa 0600 306084 
Puhelun hinta on 1,98 euroa/min + ppm.

Hyötyeläimet (suurikokoiset eläimet, joita ei voi kuljettaa klinikalle)
Päivystävän eläinlääkärin yhteystiedot saa soittamalla palvelunumeroon 0600 14600
Puhelun hinta on 2.03 €/min.

Vaikka päivystys on eriytetty, päivystäessään Kangasniemen kunnaneläinlääkäri hoitaa mahdollisuuksien mukaan sekä pien- että suureläinpotilaat.

Eläinsuojeluasiat

Virka-ajan ulkopuolella kiireellisissä eläinsuojelutapauksissa voi olla yhteydessä päivystävään kunnaneläinlääkäriin tai poliisiin.