Asioi verkossa

Tilojen varaaminen

Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisinä tai vakiovuoroina, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana. Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta ja muokata omia hakemuksiasi.

Voit selailla eri tilojen varauksia tai vapaana olevia aikoja kirjautumatta, mutta tehdäksesi varaushakemuksen sinun täytyy ensin rekisteröityä käyttäjäksi/luoda käyttäjätunnus.

Timmi on päivitetty uuteen versioon 5.12.2022. Uutta Timmiä on helpompi käyttää mobiililaitteilla ja helppokäyttöisyyttä lisää myös mahdollisuus tallentaa TIMMI-pikakuvake mobiililaitteen näytölle ja asettaa kirjautuminen automaattiseksi, jolloin järjestelmä toimii kuin mikä tahansa appi.

Varausten selailu ja kirjautuminen

Pääset selailemaan varauksia, kirjautumaan tai rekisteröitymään Timmin käyttäjäksi alla olevan linkin kautta:

Linkki Timmiin

Rekisteröidyitkö juuri käyttäjäksi? Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Sen jälkeen voit kirjautua sisään järjestelmään.

Tilojen hakeminen

Yksittäiset varaukset käsitellään 7 arkipäivän kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Varauksen peruminen

Sisäliikuntatilojen (mukaan lukien jalkapallohalli sekä jäähallit) varausten peruutukset tulee tehdä vähintään 14 vuorokautta ennen varauksen ajankohtaa. Ulkoliikuntatilojen varausten peruutukset tulisee tehdä vähintään 5 vuorokautta ennen varauksen ajankohtaa. Jos näitä määräaikoja ei noudateta, varaaja on velvollinen maksamaan ko. vuoroista hinnaston mukaisen taksan.

Urpolan kartanon varaus tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen varausajankohtaa.

Kaikki varauksien peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostilla tilavaraukset@mikkeli.fi.

Ohjeita Timmin käyttöön

Timmin uuden version käyttöohjeet julkaistaan lähiaikoina.

Hinnastot

Salien vakiovuorot