Asiantuntijat vastaavat kaupunkilaisten kysymyksiin eteläisestä aluekoulusta

Urpolan koulun purkutyömaa.

Mikkelin kaupunki on 23.4. avannut kaupunkilaisille väylän esittää kysymyksiä eteläisestä aluekoulusta, sen suunnittelusta, rakentamisesta ja tulevasta käytöstä.

Kysymysosio on lisätty kaupungin verkkosivuille eteläisen aluekoulun sivujen yhteyteen. Aluekouluhanketta on esitelty kaupungin verkkosivuilla osoitteessa mikkeli.fi/etelainenaluekoulu.

Kysymyksiin vastaa asiantuntijaryhmä, johon kuuluvat projektipäällikkö Juha Härkönen, kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttinen ja rakennuttajapäällikkö Heidi Vanhanen. Tulevia koulun käyttäjiä vastausryhmässä edustavat opetusjohtaja Seija Manninen, rehtori Hanna-Kaisa Pylkkänen, rehtori Susanna Savander sekä liikuntapäällikkö Tiina Juhola.

Tänään (23.4.) kaupungin verkkosivuilla julkaistiin kuusi kysymys/vastaus-paria, jotka ovat koottu asiantuntijoille eri foorumeilla osoitetuista kysymyksistä. Osio täydentyy kaupunkilaisten kysymyksillä ja asiantuntijoiden vastauksilla. Kysymyksiä voi esittää verkkosivuilla sijaitsevan lomakkeen avulla.

Kuva: Eteläinen aluekoulu rakennetaan Urpolaan. Kuvassa vanhan Urpolan koulun purkaminen syksyllä 2020. Kuvaaja: Kimmo Iso-Tuisku.