Annilanrannan tonttikauppa jatkuu 6.5.

Mies ja nainen käsikkäin laiturilla, taustalla järvimaisema.

Saimaan rantatontteja Mikkelin Annilanrannasta pääsee pian taas huutamaan. Rantatonttien huutokauppa jatkuu 6.5.2024. Huutokauppa päättyy porrastetusti tontti kerrallaan 10.–18.6.2024. Lisäksi Annilanrannan sisämaan tontteja voi hakea 6.5. alkaen. Sisämaan tontit luovutetaan arvontamenettelyllä.

Annilanrannassa sijaitsee yhteensä 11 omarantaista tonttia. Nyt huudettavaksi tulevia tontteja on seitsemän kappaletta. Ne sijaitsevat osoitteissa Annilanranta 1, 3, 11, 13, 15 ja 17 sekä Kalevinranta 6. Huutokaupan ensimmäisellä kierroksella syksyllä 2023 alueelta huudettiin neljä omarantaista tonttia.   

Sisämaan tontit tulevat ensimmäistä kertaa hakuun. Niissä käytetään kaupungin normaalia arvontamenettelyä. Arvontanumero määrittelee sen järjestyksen, jossa hakija pääsee varaamaan haluamansa tontin. Sisämaan tontteja on jaossa kahdeksan kappaletta, ja ne sijaitsevat Annilanrannan kadun länsipuolella.

Annilanrannan alueeseen ja tontteihin liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä on koottu tietopaketti mikkelintontit.fi-sivustolle.  

– Annilanrannan alueella on nyt infratyöt käynnissä. Tontteihin voi käydä tutustumassa paikan päällä ennalta sovittuna aikana. Tonteille pääseekin rakentamaan jo kesän lopulla elokuussa, kertoo Mikkelin kaupungin maankäyttöjohtaja Topiantti Äikäs.

Rantatonttien huutokauppa: Alkaa 6.5. ja loppuu porrastetusti ajalla 10.–18.6.
Sisämaatonttien hakumenettely: Alkaa 6.5. ja loppuu 10.6.

Lisätietoa: mikkelintontit.fi/annilanranta

Kuva: Jonne Vaahtera