Mitä liikuntapaikkaa tai urheilutapahtumaa suosittelisit? Vastaa liikuntabrändikyselyyn!

Jalkapallojunioreita Urheilupuistossa.

Maanantaina 29.4. käynnistettiin 21 kunnan yhteinen selvitys, jossa asukaskyselyllä kartoitetaan oman kunnan liikuntabrändiä sekä liikunnan ja urheilun merkitystä yleisesti kuntien vetovoimatekijänä. Vastaajat pääsevät kyselyssä myös nimeämään omasta mielestään Suomen vetovoimaisimpia kuntia liikuntaan ja urheiluun liittyvien vapaa-ajan palveluiden näkökulmasta.  

Kyselyn tuloksia hyödynnetään kyselyyn osallistuvien kuntien liikuntapalveluiden kehittämistyössä – erityisesti viestinnän ja kuntabrändin rakentamisen näkökulmasta. Kyselyn käytännön toteuttamisesta vastaa North Sport Consulting kuntien toimeksiannosta. Kyselystä syntyvää aineistoa hyödynnetään myös urheilujohtamisen opinnäytetyön tekemiseen Jyväskylän ammattikorkeakouluun. 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kuntakohtaisia palkintoja. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa korkeintaan 10 minuuttia. Kyselyn vastausaika päättyy 15.5.

Linkki kyselyyn