Tee ehdotus Mikkelin vuoden 2023 järjestöpalkinnon saajaksi

Ilmaan heitettyjä syksyn lehtiä.

Mikkelin kaupunki haluaa tänä vuonna nimetä ensimmäistä kertaa Vuoden järjestön. Kaupunkilaiset ja järjestöt voivat tehdä ehdotuksia palkinnon saajasta. Järjestöt voivat ehdottaa palkinnon saajaksi myös itseään. Palkinto on 1500 euroa ja siitä päätetään hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnassa.

Nyt voit ehdottaa palkinnon saajaksi järjestöä, joka mielestäsi ansaitsee tällaisen tunnustuksen. Palkinnolle ei ole luotu virallisia perusteluita, vaan nyt haetaan tavalla tai toisella ansiokkaasti toiminutta järjestöä. On eduksi, jos palkittavan järjestön toiminta vahvistaa kaupungin strategian ja hyvän elämän ohjelman toteutumista, mutta tämä ei ole edellytys palkinnon saamiseen. Kaupungin strategiaan ja siihen liittyvään hyvän elämän ohjelmaan voi tutustua kaupungin nettisivujen kautta.

Voit tehdä ehdotuksen nettilomakkeen kautta. Ehdotuksia voi tehdä lokakuun loppuun saakka.

Idea Vuoden järjestöpalkinnosta on syntynyt valtuustoaloitteella ja palkinto on kirjattu kaupungin osallisuussuunnitelmaan. Palkinto jaetaan jatkossa vuosittain.