Annilanrannan tonttihuutokaupan ensimmäinen kohde sulkeutuu pian

Nainen ja mies talvisessa maisemassa.

Mikkelissä sijaitsevia Saimaan rantatontteja on pystynyt huutamaan 2.10.2023 alkaen. Annilanrannan tonttien huutokauppa päättyy porrastetusti ensimmäisen tontin osalta tiistaina 28.11. kello 19.

Huutokaupan ensimmäisessä vaiheessa huudettavissa on yhteensä yksitoista tonttia Saimaan rannalta. Viimeisen tontin huutokaupan päättymispäivä on 15.12.2023.

Toistaiseksi huutoja tonteista ei ole tullut, mutta asia ei huolestuta Mikkelin kaupungin maankäyttöjohtaja Topiantti Äikästä.

 – Annilanrannan tonttien huutokauppa ei teknisesti eroa aiemmista tonttihuutokaupoistamme. Tyypillisesti tonttihuutokauppoihin alkaa tulla huutoja vasta lähellä huutoajan päättymistä. Ei ole mitenkään erikoista, että voittavat tarjoukset tehdään usein vasta viimeisenä päivänä, viimeisen tunninkin aikana. Nytkin on siis syytä odottaa tontin haluavien loppukiriä, Äikäs kommentoi.

Annilanrannan tontteihin voi tutustua osoitteessa mikkelintontit.fi. Tonttien huutokauppa on osoitteessa huutokaupat.com.

Äikkään mukaan tontit ovat herättäneet paljon kiinnostusta ja kiitosta.

– Mikkelin ulkopuolelta erityistä kiinnostusta ja kyselyitä on tullut pääkaupunkiseudulta ja Tampereen seudulta. Vaikka rakentamisen kustannukset ovat viime aikoina nousseet, ei suomalaisten halu laadukkaalle omakotitaloasumiselle järvimaisemissa ole vähentynyt. Annilanranta on huikean hieno paikka ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin on nyt mahdollisuus tarttua, Äikäs kertoo.

– Myös alueellisessa mediassa tekemämme kampanja on saanut hyvin huomiota ja varsinkin Etelä-Karjalasta olemme saaneet kohteesta ja kampanjasta myönteistä palautetta.

Annilanrannan usein kysyttyihin kysymyksiin voit tutustua täällä.

Kuva: Jonne Vaahtera