Mikkelin kaupunki kutsuu ideoimaan Mikkelin tapahtumatempauksia kesälle 2024

Kettuhahmolla pallo kädessä

Yhdessä osallistuen -hanke yhdessä Mikkelin kaupungin kanssa järjestää kyselyn tapahtumaideoista Mikkelin torilla ja keskustan läheisyydessä kesäkaudella 2024.

”Ajatuksenamme on yhdistää joitakin näistä ideoista kesän avaustapahtumaan 18.5. tai sadonkorjuumarkkinoihin 7.9.2024”, kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Heidi Hänninen kertoo.

”Kyselyn kautta toivomme pieniä ja hieman suurempiakin ideoita siitä, minkälainen tapahtumatupsahdus toisi juuri sinut paikalle”, Hänninen jatkaa.  ”Kesän avausta ja sadonkorjuumarkkinoita tehdään vahvassa toimijoiden yhteistyössä, joten myös ne ideat, joita vastaajat itse haluavat tuoda tapahtumakokonaisuuteen ovat erittäin tervetulleita.”

Kaupunki, keskustan yrittäjät, yhdistystoimijat ja muut tapahtumajärjestäjät käyvät läpi ehdotukset maaliskuun lopussa ja ne huomioidaan tapahtumien suunnittelussa. Kyselyn järjestäjät muistuttavat, että ideat voivat olla hyvinkin pieniä. Pääasia, että idea innostava ja saisi juuri sinut paikalle.

Linkki kyselyyn.

Kuva: Pihla Liukkonen