Uusia koulukierroksia huhtikuussa – ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 3.4. klo 9

Saimaanportin koulun sisätiloja

Kaupungin synttäriviikolla järjestetyt Saimaanportin yhtenäiskoulun kierrokset saavat jatkoa. Uudet kierrokset järjestetään torstaina 11.4.2024 klo 15 ja klo 16.30. Kierroksille mahtuu yhteensä 150 henkilöä.

Kierrosten kokonaispituus tulevilla kierroksilla on hieman synttäriviikon kierroksia pidempi. Samalla kierroksien osallistuvien kokonaisosallistujamäärää on kasvatettu.  ”Uusien kierrosten suunnittelussa on huomioitu synttäriviikon kierroksilta saatu palaute. Osallistujamäärää haluttiin kasvattaa, jotta mahdollisimman moni kiinnostunut pääsisi mukaan. Alkuesittelyn jälkeen varsinainen koulukierros järjestetään pienemmissä ryhmissä”, kertoo kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Heidi Hänninen järjestelyistä.

Koulukierrosten ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 3.4.2024 klo 9 osoitteessa www.mikkeli.fi/koulukierrokset2

Kuva: Mikko Mäkeläinen