Kaupunkiliikenne

Moppe-palveluliikenne

TIETOA MOPPE-PALVELULINJOISTA 
Palvelulinjat ovat kaikkien kaupunkilaisten käytettävissä. MOPPE-palvelulinjat ajetaan matalalattiabusseilla, joihin vanhusten, pyörätuolimatkustajien ja muiden liikuntarajoitteisten sekä kantamusten kanssa kulkijoiden on helppo nousta. Tarvittaessa kuljettaja auttaa autoon noustessa ja poistuessa. 
MOPPE-palvelulinjoilla tarjotaan päivällä uusia yhteyksiä niiltä asuinalueilta, joita paikallisliikenne ei riittävästi palvele. MOPPE-palvelulinjoilla on tarkoitus palvella asukkaiden ja koululaisten päivittäistä liikkumistarvetta keskustaan, palvelupisteisiin ja kouluihin. 

Talviaikataulut 8.8.2024 – 30.5.2025, aikatauluvihko
Kesäaikataulut su 2.6. – ke 7.8.2024, aikatauluvihko
Moppe 1: kesäaikataulu, puh. 050 4656 860, talviaikataulu
Moppe 1 liikennöi arkisin M-P klo 7:30 – 16:30
Moppe 2: kesäaikataulu, puh. 050 4660 649, talviaikataulu
Moppe 2 liikennöin arkisin M-P klo 6:45 – 15:45

Aikatauluja on jaossa autoissa sekä asiointipisteessä. 
Reitin varrelta pääsee kyytiin linja-autopysäkiltä, kadun reunasta viittaamalla kuljettajalle, reitin läheisyydessä sijaitsevalta kadulta, jos pyydät ennakolta. Voit soittaa MOPPE- kuljettajalle ennen vuoron ajoa aikataulussa ilmoitettuun puhelinnumeroon ja pyytää poikkeamista matkalla. 

Palvelulinjat liikennöidään normaalisti arkipäivinä maanantaista perjantaihin (ei arkipyhäpäivinä, jouluaattona ja juhannusaattona). MOPPE-liikenteessä Waltti-liikenteen maksut ja liput ovat samat kuin paikallisliikenteessä.
Reittejä liikennöi kaksi palvelulinja-autoa.
Liikennöitsijänä on Soisalon liikenne Oy.