Puistokonserttikausi alkaa taas – Ensimmäinen konsertti soi Kirkkopuistossa 23.5.

Ihmisiä Kirkkopuistossa.

Kesäaika etenee ja puistokonsertit ovat kohta taas ilahduttamassa iltojamme. Mikkelin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden tuottamat puistokonsertit sijoittuvat toukokuun loppupuolen ja elokuun lopun välille.

Suuri osa konserteista järjestetään Kirkkopuiston laululavalla ja muutama konsertti on elokuussa Naisvuoren näkötornin juurella yläpuistossa. Lisäksi puistokonsetteja on tänä kesänä Anttolan satamapuistossa, Ristiinan Vitsiälän kylätalo Sampolan pihapuistossa sekä yhteistyökonsertti Suomenniemi-päivien aikana.

Kauden aloittaa 23.5. Kirkkopuistossa Mikkelin musiikkiopiston kautta tuleva Lauluyhtye Evenio ja 25.5. ovat vuorossa laulaja-lauluntekijät Ursula Korhonen ja Elina Herrala. Kesän aikana on ohjelmassa useita kuorokonsertteja sekä joitakin orkesteriryhmiä ja pienempiä kokoonpanoja, kuten 4.7. Roope Nykäsen ja Heidi Lehtorannan duo. Lastenmusiikista saadaan nauttia PaJaLa -yhtyeen Tatu Torvelon nimipäiväristeily -konsertissa Kirkkopuistossa 20.6.

Puistokonsertit tarjoavat musiikillista piristystä keskellä arkea ja perinteiseen tapaan kaikki noin tunnin mittaiset konsertit ovat maksuttomia. Katso kesän koko ohjelmisto täältä.