Aktiivinen arki -harrastetapahtumassa esillä noin 50 toimijaa lauantaina 2.9.2023

Saimaa-stadiumin pihapiiriä.

Lauantaina 2.9.2023 kello 10–13 Mikkelin Saimaa-stadiumilla järjestettävä Aktiivinen arki -tapahtuma kokoaa harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia esitteleviä toimijoita saman katon alle. Mukana on noin 50 mikkeliläistä toimijaa, yhdistystä ja seuraa niin liikunnan, kulttuurin, sosiaali- ja terveysalan kuin ennaltaehkäisevän työnkin saralta.

Aktiivinen arki -tapahtuman tarkoituksena on esitellä uutta harrastusta pohtivalle laaja skaala paikallista tarjontaa sekä lisätä toimijoiden välistä yhteistyötä. Tapahtumassa kävijät voivat toiminnallisten esittelypisteiden myötä testata eri harrastuksia, joten kannattaa varautua vaatteilla, missä luonnistuu niin miekkailu, tanssiminen kuin ompelukin. Luvassa on muun muassa puristusvoiman testausta, kiekkojen lauontaa, seinäkiipeilyä, cheerleadingiä, tarkkuusheittopelejä ja arvontoja. Ajantasainen listaus mukana olevista tahoista on tapahtuman Facebook-sivuilla.

Stadiumin ravintola Bistro Sisussa on tapahtuman ajan mehutarjoilu normaalien ravintolapalveluiden ohella. Super Corner on poikkeuksellisesti avoinna lauantaina jo kello 10 eteenpäin. Tapahtumapäivänä Super Corneriin päivälipun saa alennushintaan 10 euroa (normaalihinta 17 euroa). Myös kuukausirannekkeet saa hintaan 60 euroa (normaalihinta 75 euroa rannekkeelta).

Tapahtumapaikan vieressä ovat Kalevankankaan upeat lenkkeilymaastot, joita kannattaa hyödyntää ja yhdistää tapahtumassa vierailu vaikkapa päivän lenkkiin tai porrasnousuun. Tervetuloa tutustumaan Mikkelin mahdollisuuksiin harrastaa ja viettää vapaa-aikaa! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarjontaa on kaikille ikäluokille. Järjestäjänä tapahtumassa on Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut sekä yleiset kulttuuripalvelut.

Kuva: Mikko Kankainen