Kuulemistilaisuus Rouhialan koulun mahdollisesta lakkauttamisesta 17.10.

Rouhialan koulurakennus.

Mikkelin kaupunki järjestää kuulemistilaisuuden Rouhialan koulun mahdollisesta lakkauttamisesta.

Kuulemistilaisuus on tiistaina 17.10. kello 18 alkaen. Paikkana on Rouhialan koulu, osoitteessa Koulukatu 23, 50100 Mikkeli.

Rouhialan koulussa opiskelee vain ensimmäisen ja toisen luokan oppilaita. Kolmannella luokalla oppilaat siirtyvät Päämajakouluun.

Vuonna 2018 valmistuneessa ja kaupunginvaltuustossa 18.6.2018 käsitellyssä kaupunkirakenneselvityksessä linjattiin, että sen jälkeen, kun Saimaanportin yhtenäiskoulu valmistuu, Rouhialan koulu yhdistetään Päämajakouluun. Lisätilaa saadaan, kun Urheilupuiston koulun käytössä olevat kotitalousluokat remontoidaan luokkatiloiksi. Remontin hinnaksi on arvioitu 350 000 euroa ja tämä on huomioitu kaupungin vuodelle 2024 suunnitellussa investointiohjelmassa. Arvioitu säästö käyttötaloudessa on vuositasolla noin 170 000 euroa.