Mikkelin kaupunki järjestää avoimen kuulemistilaisuuden talouden tasapainotusohjelmasta pääkirjastossa 2.11. kello 17

Seteleitä.

Mikkelin kaupunki valmistelee talouden tasapainotusohjelmaa, jolla tavoitellaan kolmen miljoonan euron käyttötaloussäästöjä. Tavoitteeksi asetettu kolmen miljoonan euron säästösumma on jaettu kaupungin kolmen palvelualueen kesken. Toimenpiteet on suunniteltu toteutettavaksi vuosien 2024–2026 aikana. Suunniteltuja toimenpiteitä on esitelty kaupungin henkilöstölle, kaupunginhallitukselle ja lautakunnille. Seuraavaksi valmisteluprosessissa on edessä kaupunkilaisten kuuleminen.

Tilaisuus järjestetään pääkirjaston Mikkeli-sali, osoitteessa Raatihuoneenkatu 6. Tilaisuus alkaa kello 17.

Kuulemisen ja sen johdosta mahdollisesti tehtävien muutosten jälkeen kokonaisuus etenee kaupunginhallitukseen ja lopulta kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi maanantain 11.12. kokoukseen.