Mikkelin joulutori palvelee 23.12. asti

Torikoju.

Mikkelin tunnelmallinen joulutori palvelee 13.–23.12. joka päivä. Joulutorin aikana torilla järjestetään myös ohjelmaa ja tapahtumia.

Joulutorille saapuu kauppiaita parisenkymmentä kappaletta. Tarjolla on pukin konttiin viemiseksi muun muassa tyrnituotteita, nahkaa, kudottuja neuleita, yrttejä, jouluisia herkkuja, kodin käyttöompeluksia, huovutettuja tonttuja sekä tietenkin pipareita ja glögiä. Mukana on myös Mikkelin kaupungin perinteinen Kulttuurijoulukauppa, josta voi ostaa lahjakortteja paikallisiin kulttuurielämyksiin.

Joulutorilla on myös Mikkelin Ladun ylläpitämä laavu sekä nuotiopaikka, jonka äärellä on mahdollista pysähtyä rupattelemaan ja keräämään vaikkapa talvisia retkeilyvinkkejä. Paikalla voi myös paistella omat makkarat. Tulta pidetään yllä joulutorin aukioloaikoina eli kello 11–18.

Yhdessä osallistuen -hankkeen edustajat ovat laavulla paikan päällä 13.12. kello 14–16, 15.12. kello 13–15, 19.12. kello 14–16 ja 21.12. kello 12–14.

Kuva: Mikko Mäkeläinen