Annilanranta

Annilanranta

Aamukahvin tuoksu laiturinnokassa, etätyöpäivä valoisalla terassilla, rentoutumista järvimaisemia katsellen maastopyörälenkin, golf-kierroksen tai veneretken jälkeen. Kuulostaa ihan suomalaiselta unelmalta!

Mikset tekisi unelmastasi totta? Annilanrannan asuinalue sijaitsee Saimaalla, historiallisessa huvilaympäristössä. Kansallisromanttinen järvimaisema profiloituu korkeatasoisena, suojaisena ja rauhallisena. Eikä kaupungin keskustaan ole pitkä matka.

Annilanrannassa on yksitoista omarantaista tonttia ja kahdeksan Saimaa-näkymällä olevaa tonttia. Jokaisella rantatontilla on oikeus rantasaunan ja venelaiturin rakentamiseen. Tonttien erityislaatuisuutta korostaa harju- ja rinnemaasto, joka mahdollistaa mielenkiintoiset ratkaisut. Rakennuksilta edellytetään rinteeseen sopivaa talomallia, mutta kaavoitus sallii rohkean luovuuden osana Saimaa-maisemaa.

Odota vielä hetki ja valloita tonttisi Annilanrannasta!

Mikkelin kaupunki myy omarantaiset tontit huutokaupalla. Myynti alkaa syksyn 2023 aikana. Kahdeksan muuta tonttia luovutetaan arvontamenettelyllä alkuvuonna 2024. Annilanrannan ainutlaatuisten tonttien markkinointi alkaa muun muassa mediassa, sosiaalisessa mediassa sekä Mikkelin että Helsingin katukuvassa elokuussa. Tonttien tarkat tiedot julkaistaan Mikkelin kaupungin uudessa tonttiportaalissa osoitteessa mikkelintontit.fi.

Lainvoiman saanut kaava: Annilanranta (klikkaa linkkiä)