Tietoa Mikkelistä

Ruokapalveluiden- ja puhtauden tehtävät, liikuntapaikkojen ylläpitotehtävät, maaseututoimen tehtävä

Ruoka- ja puhtauspalvelut

Ruoka- ja puhtauspalveluiden kesätöissä on mahdollista suuntautua joko keittiön avustaviin tai puhtauspalveluiden tehtäviin tai tehdä molempia töitä. Puhtauden tehtäviä ovat eri kiinteistöissä tehtävät perussiivoukset tai päivittäiset ylläpitosiivoukset. Keittiötyössä tehdään erilaisia avustavia tehtäviä joko valmistus- tai palvelukeittiössä. Osassa työkohteista työ sisältää sekä siivous- että keittiötyötä. Avustavissa esimiestehtävissä toimitaan palveluesimiesten työparina erilaisissa työnjohdollisissa tehtävissä. Kesätyöpaikkoja on haettavana kaupunkialueen lisäksi Anttolassa, Haukivuorella ja Ristiinassa.

Liikuntapalvelut

Liikuntapaikat
Liikuntapaikkojen kunnossapitotyöt, kuten nurmikonleikkuu ja -kastelu, roskien keräys ja huoltorakennusten siivous sekä yleiset korjaus- ja maalaustyöt.  Vaatimuksena täsmällisyys, kohteliaisuus sekä reipas ote työntekoon. Kesätyöpaikat sijoittuvat kaupunkialueen lisäksi Anttolaan (2) ja Ristiinaan (2).

Maaseututoimi

Kesätyöpaikka maaseututoimella tarjoaa mahdollisuuden tutustua maatalouslomituksen kenttätyöhön sekä työskentelyyn moninaisissa hallinnontehtävissä. Työtehtäviin kuuluu arkistointi, dokumentointi, somekanavien päivitys sekä avustavissa esihenkilötehtävissä toimiminen lomituspalvelun esihenkilöiden työparina erilaisissa työnjohdollisissa tehtävissä. Hakijalta odotetaan positiivista ja reipasta työn otetta sekä hyviä it-taitoja.