Tietoa Mikkelistä

Varhaiskasvatuksen, yleisten kulttuuripalveluiden, nuorisotyön, liikunnanohjauksen- ja uimakoulujen tehtävät, Otavan Opiston kesätyötehtävä

Kulttuuri, tapahtuma ja esiintyjätehtävät  

Hulivilikarnevaali  
Kesätyö sisältää erilaisia avustavia tehtäviä Hulivilikarnevaaleihin liittyen, kuten mm. tiedotukseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu, tavaroiden pystytys ja purku sekä erilaiset järjestelytehtävät. Tehtävään valittavalta edellytämme reipasta asennetta, kykyä toimia lasten kanssa, sopeutumista vaihteleviin työtehtäviin sekä ulospäinsuuntautuneisuutta. Myös idearikkaus ja kädentaidot ovat tehtävässä eduksi. Hulivilikarnevaalit järjestetään 24. – 30.6.2024, joten työtehtävä alkaa kesäkuun alkupuolella.  

Esiintyjä  
Haemme paikallisia nuoria, joilla on osaamista ja harrastustaustaa esim. musiikin, tanssin tai muun esittävän taiteen parista. Tehtävänä on ryhmässä / pareittain kiertää esiintymässä ympäri Mikkeliä ennakkoon sovittavissa paikoissa. Huom. Varaudu mahdollisessa haastattelutilanteessa antamaan soitto-, tanssi-, improvisaatio- tai muu esiintymisnäyte taidoistasi omia instrumentteja tai välineitä käyttäen. Tehtävässä painotamme esiintymistaitoa ja -rohkeutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kesätyö voi sisältää myös muita kulttuuripalveluiden avustavia järjestelytehtäviä. 

Liikunta, rantauimakoulut

Uimakoulujen apuohjaajat (kesä-heinäkuu)
Uimakoulujen apuohjaajana toimiminen uimaopettajan rinnalla. Edellytämme valmiutta lasten ohjaamiseen, liikunnallista asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä järvivedessä. Sisältää myös muuta ohjaustoimintaa.

Nuorisotyön ohjaustoiminta

Nuorisotyötä tehdään kesällä erilaisissa toimintaympäristöissä ulkona ja nuorisotiloissa. Kesätyöntekijät yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa järjestävät toimintaa ja kohtaavat nuoria pääasiassa iltapäivisin ja iltaisin. Ohjaustoimintaan haetaan nuoria, joilla on valmius toimia muiden nuorten ohjaajina ja innostajina sekä tiedottajina esimerkiksi some-kanavissa. Jos olet ulospäinsuuntautunut etkä epäröi toimia nuorten parissa, hae nuorisotyön tehtäviin.

Otavan Opisto

Kesätyöntekijäksi Otavan Opistoon! Kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluu asuntolan ja ruokalan tilojen siisteydestä huolehtimista sekä astianpesua, ruuan valmisteluun liittyviä töitä. Asuntolan huoneistosiivouksia, lisäksi työhön liittyy myös asiakaspalvelua. Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, reipasta ja joustavaa työotetta että positiivista asennetta. Otavan Opisto tarjoaa kesätyöntekijälle monipuolisen työpaikan sekä kokemuksen.    

Varhaiskasvatus

Kesätyö päiväkodissa sisältää monipuolisia avustavia tehtäviä varhaiskasvatuksen arjessa. Kesätyöntekijä ohjaa ja osallistuu lasten leikkeihin ja peleihin niin sisällä kuin ulkona. Lisäksi kesätyöhön voi kuulua pieniä siivoustehtäviä sekä muuttoapua.