Tietoa Mikkelistä

Varhaiskasvatuksen, yleisten kulttuuripalveluiden, nuorisotyön, liikunnanohjauksen- ja uimakoulujen tehtävät, Otavan Opiston kesätyötehtävä

Täytä hakemus

Kulttuuri, tapahtuma ja esiintyjätehtävät  

Hulivilikarnevaali
Kesätyö sisältää erilaisia avustavia tehtäviä Hulivilikarnevaaleihin liittyen, kuten mm. tiedotukseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu, tavaroiden pystytys ja purku sekä erilaiset järjestelytehtävät. Tehtävään valittavalta edellytämme reipasta asennetta, kykyä toimia lasten kanssa, sopeutumista vaihteleviin työtehtäviin sekä ulospäinsuuntautuneisuutta. Hulivilikarnevaalit järjestetään 27.6.-3.7.2022, joten työtehtävä alkaa kesäkuun alkupuolella.

Esiintyjä

Haemme paikallisia nuoria, joilla on osaamista ja harrastustaustaa esim. musiikin, tanssin tai muun esittävän taiteen parista. Tehtävänä on ryhmässä / pareittain kiertää esiintymässä ympäri Mikkeliä ennakkoon sovittavissa paikoissa. Huom. Varaudu mahdollisessa haastattelutilanteessa antamaan soitto-, tanssi-, improvisaatio- tai muu esiintymisnäyte taidoistasi omia instrumentteja tai välineitä käyttäen. Tehtävässä painotamme esiintymistaitoa ja -rohkeutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, lisäksi kesätyö voi sisältää muita kulttuuripalveluiden avustavia järjestelytehtäviä.

Liikunta, rantauimakoulut

Uimakoulujen apuohjaajat (kesä-heinäkuu)
Uimakoulujen apuohjaajana, uimaopettajan rinnalla toimiminen. Edellytämme valmiutta ja halua työskennellä järvivedessä sekä liikunnallista asennetta ja valmiutta lasten ohjaamiseen.

Nuorisotyön ohjaustoiminta

Nuorisotyötä tehdään kesällä erilaisissa toimintaympäristöissä ulkona ja nuorisotiloissa. Kesätyöntekijät yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa järjestävät toimintaa ja kohtaavat nuoria pääasiassa iltapäivisin ja iltaisin. Ohjaustoimintaan haetaan nuoria, joilla on valmius toimia muiden nuorten ohjaajina ja innostajina sekä tiedottajina esimerkiksi some-kanavissa. Jos olet ulospäinsuuntautunut etkä epäröi toimia nuorten parissa, hae nuorisotyön tehtäviin.

Otavan Opisto

Kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluvat erilaiset kiinteistöhuoltoon liittyvät sisä- ja ulkotyöt. Tietotekniikasta vastaavan tiimin sekä asuntolanhoitajan apulaisena toimiminen. Lisäksi työhön liittyy asiakaspalvelua, ohjaustyötä sekä tarvittaessa keittiössä työskentelyä. Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä positiivista asennetta. Otavan Opisto tarjoaa kesätyöntekijälle monipuolisen työpaikan sekä kokemuksen.  
  

Varhaiskasvatus

Kesätyö sisältää monipuolisia avustavia tehtäviä varhaiskasvatuksen arjessa. Kesätyöntekijä ohjaa ja osallistuu lasten leikkeihin ja peleihin niin sisällä kuin ulkona, valmistaa materiaaleja, esimerkiksi askartelee synttärikortteja sekä tekee pieniä siivoustehtäviä.