Tapahtumajärjestäjälle

Ihmiset sen tekevät – Tapahtuma Mikkelissä – No hitto miksei!

Etelä-Savossa Mikkelissä tapahtuma- ja kulttuuritarjonta on hyvin monipuolista. Tapahtumia on laidasta laitaan – jokaiselle jotakin. Kesäaikaan ravataan vauhdikkaat St. Michel -ravit ja Naisvuorella puolestaan lapset pääsevät viettämään jo perinteeksi muodostunutta Hulivilikarnevaalia.

Tutustu Mikkelin tapahtumakalenteriin, niin näet mitä kaikkea tapahtuu! Linkki MikkeliNyt-tapahtumakalenteriin

Tapahtumajärjestäjän sivusto on tarkoitettu kaikille erilaisille toimijoille, jotka haluavat järjestää tapahtumia Mikkelin kaupungin tapahtuma-alueilla. Sivustolta saa käytännön vinkkejä tapahtuman toteuttamiseen, ja kaupungin eri tapahtuma-alueet on koostettu tapahtumapaikat- osioon.

Sivustosta vastaa kaupungin vuokraus ja käyttöpalvelut -yksikkö, joka huolehtii Mikkelin kaupungin toimitilojen, torien, satamien ja puistoalueiden vuokraamisesta sekä kaupungin sisäisille toimijoille että kaupunkilaisille ja yrityksille. Sivustolle on pyritty kokoamaan mahdollisimman kattavasti eri viranomaistahojen antamat määräykset tapahtumajärjestämiseen liittyvistä asioista, mutta määräysten oikeellisuus kannattaa aina varmistaa asiasta vastaavalta viranomaiselta.

Ei muuta kuin ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan!