Tietoa Mikkelistä

Kierrokset Saimaanportin yhtenäiskoululla huhtikuussa 2024

Koulun aulatiloja.

Kierrosten ilmoittautuminen alkaa 3.4.2024 klo 9 alkaen.

Toivottuja tutustumiskierroksia järjestetään jälleen torstaina 11.4.2023 uudella Saimaanportin yhtenäiskoululla.

Ilmoittaudu mukaan klo 15 alkavalle kierrokselle tästä (linkki). TÄYNNÄ! Voit jättää yhteystietosi jonotuslistalle.

Ilmoittaudu mukaan klo 16.30 alkavalle kierrokselle tästä (linkki). TÄYNNÄ! Voit jättää yhteystietosi jonotuslistalle.

Varaathan paikkasi järjestelmän kautta. Myös muutokset ja peruutukset tulee tehdä järjestelmän kautta. Jonotuslista on automatisoitu eli saat sähköpostiviestin, mikäli sinulle tarjotaan vapautunutta paikkaa järjestelmän kautta.

Kierrokset alkavat koulun pääsisäänkäynniltä (sisäänkäynti A) Rinnekadun puolelta. Kierros kestää kokonaisuudessaan reilun tunnin. Huomioithan, että kierros ei ole esteetön. Koulu on kengätön. Vaihtoehtoina on kulkea sukkasillaan, sisäkengissä tai laittaa kenkäsuojat ulkokenkien päälle. Poikkeuksen tekevät nastakengät, jotka on aina otettava pois kouluvierailun ajaksi.

Kierroksia järjestetään yhteensä kahtena eri ajankohtana ja niille on yhteensä 150 paikkaa. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kierroksille on mahdollista osallistua vain ennakkoilmoittautumalla yllä olevista linkeistä. Huomioithan, että vahvistussähköpostissa on linkki, jonka kautta voit tarvittaessa muuttaa tai peruuttaa varaustasi.

Kun kierrokset ovat täynnä, tulee jonotuslista käyttöön järjestelmän kautta. Mikäli paikka kierrokselta vapautuu, saat automaattisesti viestin vapautuneesta paikasta. Vapautunut paikka tulee vahvistaa 24 tunnin sisällä ilmoituksesta, sähköpostin antamien ohjeiden mukaisesti.   

Kierroksen aikana osallistujille esitellään uuden koulun tiloja ja mahdollisuuksia. Varaathan käteistä mukaan, sillä 7M-luokka pitää tapahtuman yhteydessä maksullista kahvilaa. 

Lisätietoa kierroksista: viestinta@mikkeli.fi