Tietoa Mikkelistä

Opastus- ja asiakaspalvelutehtävät, tietohallinnon sekä viestinnän tehtävät

Täytä hakemus

Anttolan aluejohtokunta

Anttolan aluejohtokunta hakee iloista ja reipasta nuorta kesätyöntekijää (1 paikka).  Pääasiallinen tehtäväsi on Anttolan kesästä, kesätapahtumista ja luontokohteista viestiminen sovittuihin kanaviin. Lisäksi sinulta onnistuvat pienet avustavat tehtävät erikseen mainituissa kohteissa esimerkiksi luontoreittien merkitsemisessä, satamapuiston kesäkukkien kastelussa ja kesätapahtumien järjestelyissä. 

Tehtävässä tarjotaan yhteensä kuukauden työaikaa keskikesälle, joka voidaan jakaa kesä-heinäkuulle. Tarkemmasta työajasta ja -tehtävistä sovitaan valitun kesätyöntekijän kanssa.

Työssä tarvitaan avointa ja iloista mieltä, perustason mediataitoja sekä kokemusta sosiaalisen median työkalujen käytöstä (esim. Instagram, Facebook). Anttolan tuntemus, kiinnostus luontoon ja harrastuneisuus valokuvaamiseen katsotaan eduksi. Pääasiassa työskentely on Anttolan kirkonkylän keskustassa, mutta esimerkiksi luontokohteista viestiminen edellyttää mahdollisuutta oman auton/mopon tms. liikkumismuodon käyttöön.

Kirjasto

Kirjastossa kesätyöntekijän töihin kuuluu muun muassa hyllyttämistä, aineiston kunnon tarkastamista ja asiakaspalvelua. Lisäksi kesätyöntekijä voi osallistua esimerkiksi aineistonäyttelyiden tekemiseen ja kirjaston somekanavien päivitykseen.

Museot

Mikkelin kaupungin museot tarjoaa kesätöitä nuorille eri puolilla kaupunkia sijaitsevien museokohteiden valvonta- ja opastustehtävissä. Painotamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja.

Tietohallinto

Tietohallinnon kesätöissä (1 paikka) pääset kurkistamaan kaupungin it-kenttään sekä hoitamaan erilaisia tietoteknisiä töitä. Mahdollisia tehtäviä ovat käyttäjien tukeminen päivittäisissä askareissa, it-laitteiden käsittely (mm. päivitykset, resetoinnit, huolto). Tehtävät räätälöidään hakijan kokemuksen mukaan, mutta ota mukaan avoin mieli!

Urpolan luontokeskus

Urpolan luontokeskus on auki kesällä 2022 huhtikuusta syyskuuhun. Urpolan luontokeskuksen toiminnasta vastaa toiminnanohjaaja, jonka avustajiksi palkataan kesällä 2022 6 opasta (pääsääntöisesti 1 kk:ksi kerrallaan), joiden tehtävänä on esitellä Urpolan luontokeskuksen näyttelyä (kesän 2022 näyttelyn teema tarkentuu kevään aikana) luontokeskuksessa vieraileville ja ohjata luontokeskuksessa vierailevia ryhmiä, joista suurin osa on päiväkoti- ja koululaisryhmiä (alakoulu). Lisäksi työhön sisältyy näyttelyn valmisteluun ja ylläpitoon sekä yleisen siisteyden ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Oppaalta odotetaan reipasta ja iloista asennetta työhön ja asiakaspalveluun, oma-aloitteisuutta ja kykyä tulla lasten kanssa toimeen. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä.

Viestintä

Viestinnän kesätyöntekijä (1 paikka): Työtehtävänä valokuvaus, videokuvaus ja positiivisen Mikkeli-blogin kirjoittaminen. Vaatimuksena on kiinnostus valokuvaukseen, alan harrastuneisuus, sosiaalisen median kanavien tuntemus sekä ulospäinsuuntautuneisuus.