Tietoa Mikkelistä

Kierrokset jätevedenpuhdistamolla 2024

Mikkelin synttäriviikolla kaupunkilaisilla on mahdollisuus tutustua Mikkelin jätevedenpuhdistamoon

Jätedenpuhdistamokierrokset järjestetään perjantaina 8.3.2024. Lähtö tapahtuu Maaherrankadun varrelta torin laidasta tilausajopysäkiltä. Kierroksia on yhteensä neljä: klo 9.00, 11.00, 13.00 ja 15.00. Kierroksille mahtuu yhteensä 100 kaupunkilaista.

Ilmoittautuminen klo 9.00 alkavalle kierrokselle. LOPPUUNVARATTU!

Ilmoittautuminen klo 11.00 alkavalle kierrokselle. LOPPUUNVARATTU!

Ilmoittautuminen klo 13.00 alkavalle kierrokselle. LOPPUUNVARATTU!

Ilmoittautuminen klo 15.00 alkavalle kierrokselle. LOPPUUNVARATTU!

Huom! Jokainen henkilö tulee ilmoittautua erikseen!

Kierroksille voi osallistua vain ennakkoilmoittautumalla. Kierrosten ilmoittautuminen päättyy perjantaina 29.2.2024 tai heti kun kierrokset täyttyvät. Kierrosten aikana liikutaan portaissa, joten kierrokset eivät ole esteettömiä. Muutokset mahdollisia.

***

Viimevuotiseen tapaan kaupunki järjestää synttäriviikon perjantaina 8.3.2024 kaupunkilaisille tutustumiskierroksia Mikkelin jätevedenpuhdistamoon. Lähtö kierroksille tapahtuu torin laidalta Maaherrankadun puolelta Marskin patsaan vierestä bussilla. Kierros matkoineen kestää hieman alle kaksi tuntia. Kierrokselle ei ole mahdollista osallistua omalla autolla, vaan kaikkien osallistujien tulee hyödyntää maksutonta yhteiskyyditystä. Kierroksen aikana kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan nykyaikaiseen jäteveden käsittelyprosessiin. Esillä on myös Blue Economy Mikkeli -vesiosaamiskeskus ja puhdistamon operointia hoitava Operon.