Tietoa Mikkelistä

Kierrokset Saimaanportin yhtenäiskoululla 2024

Mikkelin synttäriviikolla kaupunkilaisilla on mahdollisuus tutustua uuteen Saimaanportin yhtenäiskouluun

Saimaanportin yhtenäiskoulun kierrokset järjestetään keskiviikkona 6.3.2024.  Kierroksia on yhteensä neljä: klo 15, klo 16 klo 17 ja klo 18. Kierroksille mahtuu yhteensä 100 kaupunkilaista. Kierrokset alkavat Rinnekadun puoleiselta pääovelta A.

Ilmoittautuminen klo 15.00 alkavalle kierrokselle. LOPPUUNVARATTU!

Ilmoittautuminen klo 16.00 alkavalle kierrokselle. LOPPUUNVARATTU!

Ilmoittautuminen klo 17.00 alkavalle kierrokselle. LOPPUUNVARATTU!

Ilmoittautuminen klo 18.00 alkavalle kierrokselle. LOPPUUNVARATTU!

Huom! Jokaisen henkilö tulee ilmoittautua erikseen!

Kierroksille voi osallistua vain ennakkoilmoittautumalla. Kierrosten ilmoittautuminen päättyy perjantaina 29.2.2024 tai heti kun kierrokset täyttyvät. Kierrosten aikana liikutaan portaissa, joten kierrokset eivät ole esteettömiä. Muutokset mahdollisia.

***

Kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan uuteen yhtenäiskouluun ensimmäistä kertaa

Saimaanportin yhtenäiskoulun kierrokset järjestetään ilta-aikaan keskiviikkona 6.3.2024. Samalla viikolla yläkoululaiset ovat aloittaneet opintonsa uudella koululla.  Kierroksella pääsee tutustumaan varsinaisten luokkatilojen lisäksi muun muassa liikunta- ja nuorisotiloihin. Kierros kestää noin tunnin ja se alkaa koulun pääaulasta, jossa 7M-luokka pitää illan aikana maksullista kahvilaa. Koulu on kengätön, joten kierrokselle tulee osallistua sukkasillaan tai käyttäen kenkäsuojia. joita saa koululta.