Palvelut

RekryON

RekryON – Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauspaikka! Mikkelin seudun suurinta rekrytointitapahtumaa RekryON on järjestetty jo vuodesta 2012 alkaen. Helmikuussa järjestettävä tapahtuma saattaa yhteen työnantajat ja heidän alallaan toimivat sekä alasta kiinnostuneet työnhakijat, työpaikanvaihtajat ja opiskelijat. Tapahtumassa on rento ja välitön tunnelma, ja työnhakijoille järjestetään myös työnhakua tukevia toimintoja, joista saa esim. apua hakupapereiden tekemiseen sekä muitakin vinkkejä työnhakuprosessiin.

RekryON -tapahtuma tarjoaa yrityksille tilaisuuden tehdä itseään tunnetuksi sekä esitellä tämän hetkisiä ja tulevia rekrytointitarpeitaan alueen työnhakijoille, opiskelijoille ja koululaisille. Työhakijoilla taas on oiva mahdollisuus tavata työnantajia kasvotusten ja jättää heille työpaikkahakemuksiaan. 

Tapahtumalla haluamme osoittaa, että Mikkelin seutu on vetovoimainen ja monipuolinen työmarkkina-alue. Työikäisillä on mahdollisuus tehdä töitä maakunnassa ja yrityksillä on menestymisen mahdollisuudet. RekryON -tapahtuma on kaikille avoin ja osallistujille maksuton.