Palvelut

RekryON

RekryON – Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauspaikka! Mikkelin seudun suurinta rekrytointitapahtumaa RekryON on järjestetty jo vuodesta 2012 alkaen. Helmikuussa järjestettävä tapahtuma saattaa yhteen työnantajat ja heidän alallaan toimivat sekä alasta kiinnostuneet työnhakijat, työpaikanvaihtajat ja opiskelijat. Tapahtumassa on rento ja välitön tunnelma, ja työnhakijoille järjestetään myös työnhakua tukevia toimintoja, joista saa esim. apua hakupapereiden tekemiseen sekä muitakin vinkkejä työnhakuprosessiin.

RekryON -tapahtuma tarjoaa yrityksille tilaisuuden tehdä itseään tunnetuksi sekä esitellä tämän hetkisiä ja tulevia rekrytointitarpeitaan alueen työnhakijoille, opiskelijoille ja koululaisille. Työhakijoilla taas on oiva mahdollisuus tavata työnantajia kasvotusten ja jättää heille työpaikkahakemuksiaan. 

Tapahtumalla haluamme osoittaa, että Mikkelin seutu on vetovoimainen ja monipuolinen työmarkkina-alue. Työikäisillä on mahdollisuus tehdä töitä maakunnassa ja yrityksillä on menestymisen mahdollisuudet. RekryON -tapahtuma on kaikille avoin ja osallistujille maksuton.

Vuosina 2012 – 2014 RekryON pidettiin yksipäiväisenä. Tapahtumiin osallistui vuosittain yli 50 yritystä ja kävijöitä oli n. 600 – 800. Vuonna 2015 RekryON järjestettiin ensimmäisen kerran viikon mittaisena, Mikkelin torilla teltassa. Viikon jokaisena päivänä oli oma teemansa eri toimialojen mukaan. Tapahtumaan osallistui lähes 70 eri yritystä, joista osa oli paikalla useampana päivänä. Näin viikon yhteissummaksi saatiin lähes 90 työnantajaa. Työnhakijoita teltassa kävi n. 2300, joista n. 900 perjantain kesätyöpäivänä.

RekryON 2016 jatkoi samalla hyväksi koetulla konseptilla. Työnantajia oli mukana edellisvuoden verran, kävijämäärä nousi jo 2700:aan.

Vuonna 2017 mukana oli n. 80 eri yritystä ja organisaatiota. Työnhakijoita tapahtumassa kävi kaikkiaan yli 2000.

RekryON 2018 järjestettiin kaksipäiväisenä tapahtumana. Näytteilleasettajia oli mukana yhteensä n. 80. Kävijöitä tapahtumassa oli yli 1600.